Telefon 86  22  25  00

Hvis du ønsker tilbud på en opgave, rådgivning eller anden hjælp kan du udfylde formularen eller ringe mellem kl. 8.00 og kl. 15.00

Navn
Telefon
Virksomhed / Selskab

 
E-Mail
Bemærkninger, opgave der ønskes løst.
Kode
Indtast ovenstående spam kode
top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?

Korrosionsbeskyttelse af beton

I forbindelse med nyopførelser eller renoveringsopgaver inden for vandbehandlingsområdet kan Ejnar A. Wilson A/S tilbyde et plastsystem, som sikrer grundvandet mod nedsivning af spildevand fra utætte brønde, kloaksystemer og rensningsanlæg, samt forhindre indsivning af grundvand.

System finder endvidere anvendelse inden for bygningsværker med aggresive medier.

SURE-GRIP systemet leveres i plastmaterialerne PE, PP, PVDF og ECTFE, som er bestandige mod normalt forekommende kemikalier i vandbehandlingssystemer, og har følgende materielle karakteristiske egenskaber:
  • Høj slidstyrke
  • Høj slagstyrke
  • Lav vandabsorbtion
  • Gode barriereegenskaber

SURE-GRIP pladerne består af en extruderet plastplade med "ankre" på bagsiden. Plade og ankre er fremstillet i en proces, hvilket sammen med det store antal "ankre" (ca. 420 stk/m2) sikrer optimal forankring mellem beton og plade (se figur 1.).

Forsøg har vist, at forankringen mellem SURE-GRIP plader og beton holder til en trækstyrke på ca. 380.000 N/m2 ved en "anker" - højde på 12 mm og en plastfyldende beton med en kornstørrelse på max 22 mm.

SURE-GRIP Systemet er ikke alene meget miljøvenligt men også konstruktionsvenligt. Samling af SURE-GRIP pladerne foregår ved extrudersvejsning eller varmluftsvejsning. Alternativt kan pladerne samles med profillister og alle samlinger mellem profillister og plader svejses (se fig. 2 og 3).

Inden for den kommunale og industrielle sektor har systemet været kendt og anvendt gennem de seneste år i store dele af Europa og USA, og har vist sin styrke som et alternativ til traditionelle løsninger med hensyn til renovering og korrosionsbeskyttelse af f. eks.:
  • Betonkanaler
  • Betonkar
  • Rensningsanlæg
  • Pumpebrønde

SURE-GRIP systemet kan leveres til en konkurrencedygtig pris. Det er et fleksibelt og fremtidssikkert system, der overholder de stadigt stigende krav til kvalitet.

Garantien for systemet afhænger af hvilket medie, det udsættes for.

Da producenten af SURE-GRIP pladerne kræver en autorisation for at udføre svejsearbejdet (Plastsvejsecertifikat i følge DS 2383), kan Ejnar A. Wilson A/S, ud over projektering og levering, også udføre monterings- og svejsearbejdet i forbindelse med SURE-GRIP systemet.
Ejnar A. Wilson A/S
Øster Kringelvej 13
8250 Egå
Tel.: +45 8622 2500 
Persondatapolitik  Forretningsbetingelser