Ventilation til nedlægning

Plastrør til nedlægning i jord anvendes ofte til ventilation i forbindelse med nybyggerier og renoveringer.  Forbindelsesrør under terræn mellem flere bygninger eller mellem ventilationsanlæg og separate ventilationsindtag/afkast er gode eksempler. Kanalsystemer under gulvniveau kan give mange fordele i form af reducerede krav til installationslofter og nemmere etablering af gulvarmaturer ved fortrængningsventilation.

Kanaler og fittings kan leveres i materialet:

  • PEH – type SDR41, SDR33, SDR26
  • PEH – type SN2, SN4, SN8

Det ”H” der forekommer i materialebetegnelsen PEH, angiver at der tale om en version med høj massefylde.

Specielt beregnet til nedlægning i jord

Disse rørsystemer er specielt beregnet til nedlægning i jord, hvorfor godstykkelsen er betydeligt større end på de tilsvarende dimensioner af trykløse ventilationsrør og –fittings. Vi bruger også letvægtsrør, der har en høj ringstivhed, men har en let vægt pga. profilen. Derved er det et tilsvarende godt produkt med en lavere pris pr. meter. Runde rør og fittings til disse systemer kan leveres op til dimension ø 2500 mm.

PEH-rør og -fittings samles ved hjælp af krympemuffe, el-muffe eller ved brug af svejsning med enten spejlsvejsning eller ekstrudersvejsning på pladsen.

Kontakt os og lad os i fællesskab løfte jeres opgave

Vores kompetencer og erfaringer indenfor industriel plast sætter os i stand til at rådgive, projektere, levere og montere alle slags plastløsninger