Mere end 50 år i branchen

Ejnar A. Wilson A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med industriel plast, og i dag bearbejder vi langt de fleste plasttyper til industrien og byggeprojekter hvor større ventilationsanlæg indgår.

Vores kompetence og erfaring inden for de forskellige plast typer sætter os i stand til at rådgive, projektere, levere og montere alle slags løsninger – men vi løser selvfølgelig også individuelle opgaver -f.eks. for den kemisk/tekniske industri, hvor kemikalier og aggressive stoffer indgår i produktionen.

Kontakt os og lad os i fællesskab løfte jeres opgave

Vores kompetencer og erfaringer indenfor industriel plast sætter os i stand til at rådgive, projektere, levere og montere alle slags plastløsninger

En mangeårig historie, der går 150 år tilbage i tiden

Ejnar A. Wilson A/S blev grundlagt af kobbersmed A. Wilson – det var faktisk ham der i sin tid lavede kuplen på Århus Domkirke.

I 60’erne og 70’erne steg efterspørgslen på plastløsninger, ikke mindst fordi skoler og uddannelsesinstitutioner begyndte at efterspørge plastvaske til fysik- og kemilokalerne. Denne produktion førte hurtigt flere opgaver med sig, og da efterspørgslen på kobberløsninger samtidig faldt markant, lagde virksomheden produktionen om til plast.

Senere udvidede Ejner A. Wilson med afdelinger for Industriel Miljø og Industriel El-teknik. De udgør i dag selvstændige enheder, men et tæt samarbejde afdelingerne imellem giver Ejner A. Wilson den fleksibilitet, som man forventer af en seriøs og kompetent samarbejdspartner.