Få den rigtige service

Teknisk service på alle ventilations og rør-installationer

Vedligeholdelse af tekniske ventilationer og køling installationer i offentlige institutioner og industrivirksomheder kan løses af vor serviceafdeling.

På nærmere aftalte vilkår, vil vi tilbyde at gennemgå de tekniske ventilationer og køling installationer, og herefter udarbejde en total tilstandsrapport.

De efterfølgende periodiske tilsyn, som f.eks. lovpligtige eftersyn, udføres efter indgået aftale, og vil i videst mulige omfang blive udført af den eller de samme montører, som De er fortrolige med. Vores erfarne servicemontører kommer i veludstyrede servicevogne indrettet med teknologiske måleudstyr og værktøjer.

Kontakt os og lad os i fællesskab løfte jeres opgave

Vores kompetencer og erfaringer indenfor industriel plast sætter os i stand til at rådgive, projektere, levere og montere alle slags plastløsninger

Serviceaftaler

Den avancerede teknologi i produktionen, skal fungere sikkert og økonomisk optimalt – hver dag året rundt.

Ejnar A. Wilson A/S tilbyder faste servicekontrakter, som sikrer, at installationerne bliver serviceret regelmæssigt, så de altid kører optimalt.

Når installationerne efterses regelmæssigt og grundigt, kan I være sikre på, at samtlige anlæg til produktion, fungerer som de skal. Med drift og vedligehold sat i system, får virksomheden de lavest mulige driftsudgifter, og man forebygger risikoen for dyre driftsstop.

Er uheldet ude, rykker vi hurtigt ud og får jer tilbage på sporet

Samtlige Ejnar A. Wilson servicevogne er udstyret med måleudstyr og specialværktøj til at løse akutopståede problemer, og vores vagtordning sikrer hurtig respons alle årets dage til faste kunder.

Ejnar A. Wilson A/S tilknytter faste servicemontører til hver kunde, så de kender jeres anlæg og både kan optimere de tekniske funktioner, foretage alle lovpligtige eftersyn. Planen for drift og vedligehold udarbejdes i tæt samarbejde med jer.